Kendalls kjøkken

Hei og velkommen til vår nye «spalte» Kendalls kjøkken. Her vil du få gode tips på bruk av mange av våre produkter vi selger i caféen. Men først må vi ha en presentasjon av Kendall: du har garantert blitt servert av henne her. Hun begynte å jobbe hos oss våren 2019, og vi visste hun kom til å bli en god ressurs for cafeen. Hun er glad i å lage mat, og tester ut nye supper ukentlig til gjestene våre. På fritiden lager hun mye mat og bruker ofte produkter vi selger her. Hennes favoritt leverandør er Olivelle. Hvis du trenger tips til hva du skal bruke noe til, er hun den rette å spørre 🙂

På denne siden kommer det oppskrifter og tips til mange av produktene vi selger, og prøver du noe- del det gjerne med oss på sosiale medier og bruk gjerne #ninascafeaurskog

Innleggene er det jeg, Nina, som kommer til å lage. Og Kendall har laget rettene. Vi er et godt team 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...