Om oss

Liten kafè som ligger på Finstadbru i Hageland Aurskog.

Vår historie

Nina`s Cafè ideen ble til da eier, Line Mette, hadde et ønske i mange år om å kunne tilby sine kunder noe mer i hagesenteret. En opplevelse hvor kundene kunne kose seg i omgivelsene av blomster, interiør og nyte en god kopp kaffe med noe godt til. Hennes søster Nina, som begynte å jobbe for henne i 2015, har alltid hatt en drøm om å åpne et spisested med sin far, tidligere eier Nils, i varmere strøk. Når Line Mette da spurte om Nina ville bli med å lage en cafè i hagesenteret, var svaret klart: JA!

Da startet veien videre med å finne ut hva som måtte til for å fullføre planen, og da hagesenteret skulle bygge ut, passet det bra å lage cafèen samtidig. Det ble planlegging og tegning et år før, så begynte byggingen ca 0,5 år. En spennende tid. Lykken var stor dagen vi kjøpte kaffemaskin og lærte oss kunsten å lage utallige kaffedrikker. Dagen Nina fikk serveringsbevillingen var et stolt øyeblikk.

 

Line Mette og Nina fra Julehus åpningen 8.november 2018

Åpningen

1. november 2018 hadde vi en uoffisiell åpning med familie og kjente. og 2. november hadde vi offisielt åpnet, men den store dagen ble julehusåpnings-dagen for hagesenteret en uke senere hvor det var fullt i butikken med masse nysgjerrige kunder som ville smake på alt vi hadde å by på. Slitne og super glade for den gode responsen!


Vårt utvalg

Her kan vi blandt annet tilby kaffedrikker av alle slag, te og kakao. På varme sommerdager kan du nyte en frappé, iste, smoothie, eller e deilig iskrem.

Vi serverer selvsagt også mat, og noe søtt til kaffen. Om du velger suppe, wrap eller toast – muffins, kake eller noe annet, så håper vi du kan unne deg en pause, og nyte!

 

Nyåpnet cafè
Fra venstre; Nina, Line Mette og Anneli.
Anneli har hjulpet oss masse med oppstart, og er leverandør for muffinsene våre.

I hyllene våre finner du et stort utvalg spennende, spiselige produkter, samt noe kjøkkenutstyr. Perfekte gaver til den som har alt, eller kanskje som en vertinnegave?

Våre leverandører er Den Gyldne Bønne, Olivelle, Cemo, IB Laursen, Manao, Amundsen, Kaffegram, Add;Wise, Drit Forbanna, Diplom Is og Trend Design. Vi har et godt utvalg til enhver smak.


Lokasjon

Vår cafè ligger i et hagesenter som har beliggenhet på Finstadbru i Aurskog. Hagesenteret har eksistert i over 30 år, og mange kjenner det som Solheim Hagesenter. Nå er vi bedre kjent som Hageland Aurskog.

Her kan du da kose deg med hageplanleggingen og sette deg ned å nyte en kaffe eller noe annet godt.

 


Kontakt oss